Lions AulumForsideBestyrelsenUdvalgMedlemmerClub aktiviteterLink 
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave

 Velkommen til Lions Club Aulum

   Historien bag Lions Club

Lions Clubs International er i dag verdens største private humanitære hjælpeorganisation med over 1,4 millioner medlemmer i over 194 Lande og geografiske områder. 

  Lions Clubs Internationals emblem er et stort guldfarvet "L"Anbragt i et cirkelformet, Blåt filt, omgivet af til løvehoveder, der ser i hver sin retning. Cirklen udtrykker enhed og fællesskab for medlemmer og klubber. Løvehovederne, der ser til begge sider, symboliserer Medlemmerne, der spejder efter områder, Hvor der er Behov for en uselvisk Indsats. For løverne symboliserer den blå farve trofasthed, mod og engagement for en sag. Guldfarven er Udtryk for ærlig hensigt, mildhed i dommen over andre, renhed i livsførelsen og gavmildhed i tanke og handling.

Lions motto er:
We Serve - Vi hjælper

Lions særpræg er at al administration betales af Medlemmerne Gennem et årligt kontingent.

 Midlerne til den humanitære hjælp, der for de 295 danske klubbers vedkommende andrager omtrent 25 millioner kroner på årsbasis, skaffes til veje Gennem Mange Forskellige aktiviteter.

Lions Club Aulum blev Stiftet i 1970, med Lions Club Herning som moderclub og igennem tiden har der Været Mange gode Borgere til at præge clubbens, og således på clubben i dag er en velfungerende klub, med en Stærk social-og.

Lions Club Aulum består i dag af 30 medlemmer, og en af vores fornemste opgaver er på Samle penge ved Forskellige aktiviteter, som skal Bruges til humanitære formål såvel lokalt Så som internationalt.

Lions Club Aulum Sætter Især stor pris på ved Kunne hjælpe lokalt Hvis det er Muligt, Nationalt og internationalt.

  

Ansøgninger

 

Lions Club Aulum støtter unge mennesker i forbindelse med ungdomsudveksling - og vi støtter også personer i lokalområdet, fortrinsvis unge mennesker, for hvem vores støtte er med til at gøre en væsentlig forskel. Det være sig handicappede eller andre personer eller grupper, der har behov for en økonomisk håndsrækning.

Du er altid velkommen til at fremsende din begrundede ansøgning til præsidenten for Lions Club Aulum. 

 

Medlemmer af klubben optages efter Forslag stillet af et Nuværende medlem. Alle medlemmer accepterer ved optagelsen et aktivt medlemskab, der indebærer aktiv Deltagelse i møder og aktiviteter.

Lions Aulum
Klubben mødes:
Aulum Fritidscenter
Markedspladsen 10
7490 Aulum
Klubben mødes: 1. og 3. mandag kl. 19.00
Klubbens E-mail: aulum@lions.dk
(se mødestedet på kort)

 
 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark